home_hover home mail_hover mail-small_hover mail-small mail activities_hover activities cancel check_hover check chevron clock close_hover close comment days edit_hover edit-small edit external_hover external facebook_hover facebook information_hover information link_hover link logout_hover logout mute_hover mute pause_hover pause plus radiocheck report_hover report reporters_hover reporters search share-bottom share-right sponsors_hover sponsors supporters_hover supporters-small supporters tag-right_hover tag-right updates_hover updates user_hover user volume playbutton
Deze actie
Nynke Sabrina Jantien Geethika Natascha Kirsten VR's
Actie door: Nynke Sabrina Jantien Geethika Natascha Kirsten VR's
ontvolgen
Helaas, ff wachten
Edukans Actieplatform
Mijn voornemen gaat voor een jaar de koelkast in. Al een tijd geleden kreeg ik een mail van de organisatoren: vanwege alle ontwikkelingen ro...

Helaas, ff wachten

Mijn voornemen gaat voor een jaar de koelkast in. Al een tijd geleden kreeg ik een mail van de organisatoren: vanwege alle ontwikkelingen rond corona gaat de Elfstedenwandeltocht dit jaar niet door.

Ik heb een tijdje gewacht met m'n besluit over een mogelijk alternatief. Zo heb ik overwogen om dan op eigen gelegenheid een wandeluitdaging aan te gaan: bijvoorbeeld van Amersfoort (kantoor Edukans) naar Leeuwarden (thuis). Zo langzamerhand lijkt dit echter ook behoorlijk onhaalbaar met het oog op de coronapandemie.

Dus. Ik verschuif mijn wandeluitdaging naar volgend jaar. Alleen al, omdat ik heel nieuwsgierig ben naar de route en ook naar hoe en of ik dat ga volhouden. Voordeel voor mij is dat ik nu meer tijd heb om me voor te bereiden en goed beslagen ten ijs te komen.

Sinds een aantal weken loop ik in etappes het Friese Kustpad. Ook een prachtige route. Bijzonder om op deze manier de provincie waarin ik woon beter te leren kennen en te ontdekken hoe mooi en divers het hier is.

Aan degenen die op voorhand hun vertrouwen in mijn onderneming stelden: dank! Ik hou jullie op de hoogte in het komende jaar.

Het is niet anders. We maken er wel wat van. Wat dan ook.

Blijf gezond!

Reactie plaatsen