home_hover home mail_hover mail-small_hover mail-small mail activities_hover activities cancel check_hover check chevron clock close_hover close comment days edit_hover edit-small edit external_hover external facebook_hover facebook information_hover information link_hover link logout_hover logout mute_hover mute pause_hover pause plus radiocheck report_hover report reporters_hover reporters search share-bottom share-right sponsors_hover sponsors supporters_hover supporters-small supporters tag-right_hover tag-right updates_hover updates user_hover user volume playbutton
Deze actie
Nynke Sabrina Jantien Geethika Natascha Kirsten VR's
Actie door: Nynke Sabrina Jantien Geethika Natascha Kirsten VR's
ontvolgen
It sil heve!
Edukans Actieplatform
Vandaag heb ik me ingeschreven voor de 11-stedenwandeltocht. Poeh! Dit is de traditionele tocht zoals 'ie sinds 1946 wordt gehoude...

It sil heve!

Vandaag heb ik me ingeschreven voor de 11-stedenwandeltocht. Poeh! Dit is de traditionele tocht zoals 'ie sinds 1946 wordt gehouden. In vijf dagen leidt de tocht mij en andere wandelaars langs de historische Friese 11 steden. ,,De tocht is een leuke uitdaging voor een geoefende wandelaar", staat er op de website. Ik ga de komende tijd dus flink oefenen, dat zul je begrijpen. En als het goed is, ben ik dan aan het eind van de 207 kilometer hét 11-Stedenkruisje en een onvergetelijke herinnering rijker.

En dan niet alleen! Hopelijk heb ik dan ook minstens €5000 bij elkaar gelopen voor het Meidenfonds van Edukans. Want ik zet dit doel nu, omdat ik de keuze heb. Heel veel meiden op deze wereld hebben niet eens de keuze om naar school te gaan. Voor al díe meiden loop ik, ga ik wandelen, vind ik zoveel mogelijk sponsors!  

De 11-Stedenwandeltocht wordt traditioneel in de week van Hemelvaartsdag georganiseerd. In 2020 wordt de 74e editie van tocht gewandeld, van dinsdag 19 t/m zaterdag 23 mei.

Wil je meer weten? Kijk op https://elfstedenwandeltocht.frl/

Media bij bericht (5)

Reactie plaatsen